Jawatan Kosong Jabatan Ketua Menteri Sarawak – September 2013

Sila kongsi jawatan kosong ini :

Jawatan kosong terkini di Unit Keselamatan Negeri, Jabatan Ketua Menteri Sarawak. Jabatan Ketua Menteri Sarawak mempelawa pemohon warganegara Malaysia yang bermastautin di Sarawak dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan, yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat pelantikan bagi mengisi kekosongan untuk jawatan-jawatan seperti berikut:-

1. Pengawal Keselamatan

Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Pemohon yang telah mendaftar tetapi tidak memohon jawatan kosong yang disenaraikan boleh mengemaskini permohonan jawatan melalui akaun e-recruitment masing-masing. Bagi mereka yang belum mendaftar dan berminat memohon jawatan kosong yang diiklankan, perlu terlebih dahulu mengemukakan pendaftaran yang lengkap secara atas talian melalui laman web ini.

Sila rujuk SYARAT DAN CARA MEMOHON, PANDUAN PEMOHON dan SENARAI JAWATAN sebelum mengemukakan permohonan jawatan kosong dan pastikan semua maklumat diisi dengan lengkap dalam akaun e-recruitment.

Untuk sebarang pertanyaan lanjut, sila hubungi pegawai dari Unit Keselamatan Negeri, Jabatan Ketua Menteri, Encik Julkepli bin Net di talian 082-319000.

Tarikh tutup permohonan (replika data) : 27 September 2013

Maklumat lanjut dan permohonan sila klik disini

Jabatan Ketua Menteri Sarawak

Share this :